power up your instagram with

InstaForm

instaform_main

Wajib dimiliki setiap seller di Instagram

InstaForm ialah ‘minisite’ yang berbentuk borang bagi memudahkan prospek untuk menghubungi anda, mendapatkan sebut harga atau membuat tempahan. Hanya dengan beberapa klik, maklumat seperti nama, lokasi, dan produk yang ingin dibeli oleh prospek terus dihantar ke Whatsapp anda.

www.in.stagr.am/kedaionlineanda

InstaForm menggunakan domain in.stagr.am.  Contohnya jika Instagram anda ialah @kedaijersimurah, InstaForm yang anda hasilkan ialah https://in.stgar.am/kedaijersimurah.

gear

Customized

Anda boleh customize setiap komponen dalam InstaForm anda pada bila-bila masa melalui dashboard.

filter

Filter Prospect

Filter prospek yang Whatsapp anda. Dengan InstaForm, anda tahu tujuan prospek Whatsapp anda dari first conversation.

mouse

Shortcut

InstaForm memudahkan proses close sale. Anda tidak perlukan skrip intro yang meleret untuk mendapatkan maklumat prospek.

chat

Human Touch

Tiada lagi panggilan ‘Sis’, ‘Bro’ dan sebagainya. InstaForm membolehkan anda mengetahui nama prospek bermula dari first conversation.

coupon

One Time Pricing

Tiada bayaran bulanan mahupun tahunan. Hanya sekali bayar, anda boleh gunakan InstaForm selagi platform ini wujud.

responsive

Fully Responsive

InstaForm sesuai untuk semua jenis paparan skrin samaada desktop, mobile mahupun tablet.

hosting

Secured Fast Server

InstaForm dipasang pada Virtual Private Server yang laju dan selamat.

headset

Stellar Support

Support dari InstaForm sedia membantu anda. Tutorial juga disediakan step-by-step.

DEMO

Contoh kegunaan InstaForm untuk pelbagai niche.

Beauty Shop

Book Shop

Dropship/Agent Form

Service

Enquiry Form

Quotation Request Form

Pricing Plan

Promosi pelancaran – diskaun sehingga RM20!

Personal

RM39
RM 27
  • One-time Fee
  • Lifetime Update
  • Lifetime Support
  • 1 InstaForm

Pro

Most Popular
MYR59
MYR 47
  • One-time Fee
  • Lifetime Update
  • Lifetime Support
  • 3 InstaForm
Popular

Ultimate

RM119
RM 97
  • One-time Fee
  • Lifetime Update
  • Lifetime Support
  • 10 InstaForm

Feedback

"Senang nak close sale sebab awal-awal dah tahu details customer dan apa yang customer nak beli. Terbaik lah Instaform!"
Puan Wahibah
STOKIS PRODUK
"Memudahkan customer untuk berhubung dengan seller. Simple dan straight forward. Harga yang ditawarkan pun sangat berbaloi."
Habib Mustaqim
DIGITAL Marketer
"Sangat membantu bagi peniaga yang tak ada website & buat closing pakai whastapp. Confirm bisnes korang nampak pro & trusted"
Dzulfaqar Hashim
BUMBU AGENCY

Soalan Lazim

InstaForm ialah satu simple landing page form yang disambungkan ke Whatsapp. Anda boleh customize form mengikut kesesuaian. Boleh dijadikan sebagai borang tempahan, borang pertanyaan, borang quotation dan sebagainya.

Tidak. InstaForm hanya berfungsi sebagai redirection. Tiada sebarang data akan disimpan.

InstaForm ada dua jenis.

Open Product – Pada bahagian produk, prospek boleh tulis teks dan data ini akan dibawa ke Whatsapp selepas klik button Submit. Sesuai untuk yang jual banyak jenis produk, atau yang nak buat InstaForm sebagai borang soalan atau cadangan.

Product List – Pada bahagian produk, prospek boleh pilih (boleh pilih lebih dari satu) produk yang ingin dibeli mengikut senarai produk yang anda dah tetapkan.

Anda boleh pilih jenis InstaForm yang anda nak buat pada bahagian Add Form/Edit Form di dalam My Account page.

Kami menggunakan Bizappay sebagai saluran pembayaran. Anda boleh guna perbankan online pilihan anda untuk membuat pembayaran.

Anda boleh terus akses ke My Account secara automatik setelah pembayaran selesai.

Perbezaan ialah pada bilangan form yang anda boleh hasilkan.

Personal = 1
Pro = 3
Ultimate = 10

×